perjantai 27. marraskuuta 2015

Joulunaikaa, tukkataikaa :)



Mä haluan jakaa teille jotain aika kamalaa. Nimittäin sen tuskan, mitä treenaavalle ja paljon suihkussa käyvälle naiselle voi HIUKSET aiheuttaa. Sen tuskan saatte vielä kertoa potenssiin 200, kun kyseessä on todella vaikea luonnonkiharakäkkärä joka elää aivan omaa elämäänsä. Toisena päivänä se on tosi jees, seuraavana päivänä täytyy painaa pipo syvälle päähän ja toivoa ettei joudu yhdenkään kanssaeläjän läsnäollessa ottamaan sitä pois. Sateisena päivänä se ei oo jees, ja täällähän sataa suunnilleen toukokuusta lokakuuhun vettä ja lopun ajan lunta. Kävin hiljattain toteamassa että tilanne on taas kerran kohtalaisen paha.



 Eipä hätää! OLAPLEX auttaa! <3 Kaks sanaa, rakastan tätä. Mun hitokseen ärsyttävän vaikeat ja hankalat hiukset rakastaa tätä. Kyseessä on siis kampaamossa tarjottava tuote, jota käytetään hiusten värjäysten, vaalennusten ja permanenttien yhteydessä. Olaplexin avulla hiuksia voidaan vaalentaa entistäkin vaaleammaksi, ja värjätä dramaattisemmin. Hoidon voi tehdä myös erillisenä palveluna, ilman värjäyksiä. Olaplexin toiminta perustuu erittäin tehokkaaseen kemiaan, joka on aivan uusinta uutta hiusalalla. Tuote paitsi suojaa, myös korjaa vanhoja vaurioita. Annan tästä heittämällä puoli metriä tukkaa pantiksi että tää todellakin toimii.

Käsittelyiden välissä on suositeltavaa käyttää sarjaan kuuluvaa vaikutusta ylläpitävää tuotetta. Siitä mulla ei vielä oo kokemusta, mutta ens kerralla lähtee sekin testiin. Tää oli nyt mun kolmas Olaplexkäsittely joten ihan hatusta heitettyä asiaa en teille syötä ;) Kuvat puhukoon puolestaan.





Hiustalo Jes / Essi



Alkavaa blogiyhteistyötä juhlistettiin herkutellen... :)
Kiiltoa ja pehmeyttä, kyllä! <3 <3

Nyt on pikkujouluaika kuumimmillaan ja ilmat kohta kylmimmillään. Älä kärsi hapsutukan kans, varaa oma aikasi Hiustalo Jessiin Olaplexkäsittelyyn täältä! :)

-Sarppa- 

*postaus on toteutettu yhteistyössä Hiustalo Jessin kanssa

1 kommentti:

  1. Nappaa ihmeessä ensi kerralla kotihoitotuote kampaamosta mukaasi. Sen on tarkoitus jatkaa ja ylläpitää hoitotulosta sekä valmistellla hiusta seuraavaan värjäykseen.

    Olaplex herättää paljon kiinnostusta. Eikä suotta, se on huippuaine, joka mahdollistaa paljon. Olemme yrittäneet kerätä sivuilla kaikki Olaplex-käsittelyihin liittyvät kysymykset yhteen ja antaa niihin vastaukset. Luulemme että sivu antaa vastauksia monen miettimiin Olaplex-kysymyksiin: http://blackouthair.fi/olaplex/

    VastaaPoista