keskiviikko 18. marraskuuta 2015

Suihkurusketus!! -Sanoin ja kuvin :)

Me käytiin suihkurusketuksessa! Elean Beautyn nettisivuilta voi halukkaat lukea tosta tökötistä enemmän. Sarpan kans sovittiin treffit paikanpäälle, Sari hienosti yövuoron jäljiltä jaksoi paikalle vähin unin ponnistaa. Ite taas tulin suoraan sorvin ääreltä ruskettumaan. Eka mietittiin sävyä ja ”kevyt päivetys” oli molempien kanta. Suunnitelma muuttui, kun Eeva oli suihkuttanut muhun sen kevyen päivetyksen. Liian vaalee! ”Voiks tähän päälle vetää tummemman..?” Ja taas koppiin suihkutettavaksi. Ja tulihan sitä väriä. Näytti muuten aika rankalta naama loisteputkivalojen alla seuraavana päivänä. :D Sari ihastui ikihyväksi rusketukseensa. J Sitä ei äkkiseltään uskokaan kuinka luonnollista on vieraassa paikassa ottaa itsestään alasti peiliselfietä. :D Rusketuksen suihkuttelu oli ohi noin 5-10 minuutissa ja sen jälkeen jokunen minuutti kuivatteluun.

No miks me lähettiin tähän? Blogiin suunnitellaan pari perustreenarille sopivaa treeniä, joten treenikuvien pääosassa ollaan (tättädädää!!!) me. Todella omaperäistä ;) Kuvailemme siis tulevaa. J Suihkurusketusta voisin ite käyttää kuvauksien lisäksi myös silloin, kun on juhlat, jonne haluaa näyttävän mekon lisäksi näyttävän ihon. Esimerkiksi olkaimettomat mekot on aika raadollisia meille naisille, mikäli käsivarret ei ole kunnossa. Tiiätte mistä puhun.. Mitään ihmeitä ei tällä varsinaisesti saada aikaan, mutta valkoinen läski on tosiaan läskimpi kuin tummempi läski. Ja senki kaikki tietää. :D Ite käyn ottamassa parin vkon päästä rusketuksen uudelleen, kun on kuvaushommia tulossa. Serkun häät juhlitaan suihkurusketuksesta seuraavana päivänä, joten saan kaks kärpästä yhdellä iskulla.
Kauanko tää rusketus kestää? Emt.. Varmaan luvatun 7-9 päivää, JOS elää ohjeitten mukaan. Ite käyn 1-2krt päivässä suihkussa kuuman veden alla, joten tuon reilun viikon lupauksen saa unohtaa. Ja kuvia? Kyllä!!


Heti rusketuksen jälkeen.

Ja tältä se nyt näyttää;




Kuvauksista otoksia: (Saattaa sisältää pientä mainontaa..) ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti