tiistai 8. joulukuuta 2015

Vuosi lähenee loppua. Sarpan tunnelmia, kun väsymys painaa.

 
Mun syksy oli niin hektistä aikaa että nyt iski sitten ihan totaalinen taantumavaihe. Ei huvita.

Kaikki energia menee töissäkäymiseen ja treeneihin, jälkimmäinen on just tällä hetkellä ainoa asia mikä tekee päivästä siedettävän. Niin, ja tosiaan nyt oon ollut 5 päivää vapaalla eli aika vähissä on ilonaiheet ollut. Huomenna toivottavasti helpottaa kun pääsee taas aikuiseen seuraan.

Ärsyttää. Ottaa päähän. Kaikki. Pyykit, kauppareissut, joululaulut ja Ikean valaisimet. Ärsyttää se että ärsyttää ilman mitään syytä ärsytykseen.

Mut ei kai tässä mitään superihmisiä olla. Missitkin käy kakalla ja niitäkin vituttaa varmasti joskus. Se on kai se hetki kun pitää tajuta höllätä ja olla itelleen armollinen. Eikä raadollinen, niinku allekirjoittanut tuppaa olemaan. Hiton laiskapallo. Tänäänkään et sitä etkä tätä. Väsyttää.

Onneksi ei oo puolisoa nalkuttamassa, tällaisessa tilanteessa se ois ihan liikaa. Tosin, puolison puuttuessa osaan kyllä nalkuttaa ihan ite itelleni. Ja hyvin osaankin.

Tuo kylmyys ja pimeys on tehnyt saman tempun mulle monesti ennenkin, kai sitä kesänlapsena on oma iloinen itsensä vaan auringon paistaessa ja lämpötilojen lähennellessä hellettä.

Ihan selvästi aika ottaa rennosti, kaivaa kaikki mahdolliset viltit, villasukat, kynttilät ja muut härpäkkeet esiin. Olkoon remontti kesken, ei se mihinkään karkaa. Olkoon kämppä niinku lähtevä laiva, laitan valot sammuksiin niin ei tartte katella sotkuja.

Pimeänä kautena moni tarvitsee enemmän unta kesään verrattuna, lukeudun heihin.. joten päikkärit saa luvan taas tulla kuvioihin silloin kun siltä tuntuu. Ruokavalioon lisäilen hiljalleen rasvoja lisää, josko silläkin sais energiatasoja ylöspäin. Vuodenvaihteen jälkeen tuun keskittymään vain ja ainoastaan hyvään, puhtaaseen treeniin uusilla tavoitteilla, uuden personal trainerin ohjauksessa. Siitä sentään oon aika innoissani!



-Sarppa-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti