maanantai 14. maaliskuuta 2016

Disturbille ALEKOODIA ja lyhyesti sponssauksesta!!:)

Sponsorointi, kuka siitä hyötyy..? Kun puhutaan sponsoroinnista, niin se tarkoittaa joko ilmaisia tuotteita tai tiettyä aleprosenttia, jonka kyseisen firman tuotteista saa. Itse saan sponsorointia lisäravinteista ja treenivaatteista. Baseativan värikkäisiin treenivaatteisiin olette saattaneet törmätä täällä blogin puolella että Facebook-sivulla. Mnutritionin ja Supermassan lisäravinteet eivät varmasti ole jääneet keneltäkään huomaamatta. Mainitsin täällä blogin puolella päiväkirjassani, että otin yhteyttä Disturbiin ja sain heiltä paketin. Nyt seuraa jatkoa!

Disturbiin otin yhteyttä näin ekojen kisojen alla ja heiltä ilmoitettiin, kun kerroin blogia pitäväni, että saan myös blogin lukijoille sekä Instagramissa ja Facebookissa meitä seuraaville alekoodin verkkokauppaan. Disturb kysyi kokoni ja että oliko toiveita, minkä tuotteen heiltä verkkokaupasta haluaisin. En oikein osannut toivoa mitään, koska kaikki vaatteet tuntuivat ihan yhtä siisteiltä. :D En siis toivonut mitään. Disturb lähetti ison paketillisen vaatetta ilmaiseksi! Mitään mainostuspakkoa tai sopimuksia mainostamisesta emme ole tehneet.

Miksi otin yhteyttä kyseiseen firmaan? Oon tilaillut itselleni ja miehelleni vaatteita sieltä jo aiemmin. Mies tykkää, kun esim paidoissa saa napansa piiloon. :D Eli paita on sopivan kokoinen. Itse taas tykkään sporttisista, mutta myös rennoista vaatteista. Unohtamatta mekkoja, tietenkään! Ja leggarit.. Myös kun verkosta tilaat vaatteita, täytyy tilaamisen olla helppoa, nopeasti toimitettua ja tuotteiden palauttamisen täytyy sujua. Nämä oon jo todennut toteutuvan Disturbin kohdalla.

Kerroin jo aiemmassa postauksessani, että tullaan saamaan lukijoille alekoodi Disturbille. Alekoodilla CLASSIC416 saat 15% alennuksen www.disturb.fi osoitteesta. Alennus ei koske.. No ääh!! Koskee se! Saat myös poistotuotteista ja jo alennetuista hinnoista tuon 15pinnaa alea! J

Miksi kannattaa olla sponsoreita ja yhteistyökumppaneita? Hyvänä esimerkkinä voisin kertoa lähipäivien tapahtumat. Oon käynyt kuvauksiin ottamassa tähän asti suihkurusketuksen samasta paikasta. Homma toimii! Elean Beautyn Eeva suihkauttaa rusketuksen pintaan ja seuraavana aamuna käyn suihkussa ja se on siinä! No nyt on loma-aika, joten täytyi lähteä vieraisiin.. Kävin lauantaina rusketuksessa siis eri paikassa. Tänään lähen tuonne 70km päähän uudelleen korjailemaan väriä ja pohtimaan mitäs tehdään. Elean Beautysta en saa alennusta, mutta katson hyötyväni paikasta aika paljon. Eikä tätä tilannetta helpota yhtään se, että huomiselle on palkattuna ammattikuvaaja ottamaan kuvat kilpailijaesittelyyn BODY-lehden nettisivuille. :D Nyt vaan kaikkien peukut pystyyn, että saatais huomenna kuvat otetuksi. :) Jatkossa perun tai siirrän vaikka kuvaukset, jos en saa rusketusta Elean Beautysta! TAI menen sinne, mistä olen kuullut joltain tutulta jo suositukset. Muistakaa aina kehua eteenpäin niitä firmoja, jotka itse koette hyviksi! Tällä tavoin tuette firmaa ja kiitätte myös saamastanne palvelusta.


Joten ei muuta kuin katselemaan osoitteesta www.disturb.fi vaatteita! Tarjous on voimassa tämän viikon loppuun, eli 20.3.2016 saakka!

Ps! Muutama kuva tältä aamulta alekoodin innoittamana:





-M-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti