perjantai 8. huhtikuuta 2016

Toivepostaus: Treenaa kaverin kanssa! :)

Aina ei tarvitse eikä edes pidä treenata veren maku suussa. Välillä on hyvä paiskia hommia rennommalla otteella, jotta se kaikista tärkein säilyy, eli liikkumisen ilo ja sen tuoma hyvä fiilis. Kyllä, treeni voi olla myös hauskaa! Varsinkin kun sen tekee kaverin kanssa! :)

Me Marjan kanssa treenaillaan tahoillamme aika erilaisella tavalla, onhan meillä aivan erilaiset tavoitteet ja eri valmentajat. Joskus on kuitenkin kiva saada vähän vaihtelua yksinäiseen puurtamiseen. Kaverin kanssa tehtävä treeni on siitäkin hauskaa että ei välttämättä tarvitse lähteä edes salille, vaan näitä asioita voi tehdä kotioloissakin siinä samalla kun pakkaa piltit mukaan ja lähtee kyläilemään äitikaverin luokse! Meiltä toivottiin vinkkejä kotikuntoilijoille, ja niistä on tarkoitus tehdä tällainen ihan kokonainen sarja tässä kevään ja kesän aikana. Aloitetaan tällä Sarpan ja Marjan paritreenillä!

Olihan meillä hauskaa, kun käytiin Sisulla kuvaamassa ja keräämässä pitkiä katseita.. Kikattavat jumppakaksoset on ehkä ärsyttävintä mitä mä voin kuvitella salilla tulevan vastaan. Antakaa anteeksi. :D

No mutta niihin liikkeisiin!

  1. Treeni alkaa liikkeellä jossa tehdään punnerrus ja läpsy. Punnerruksen voit tehdä omasta tasostasi riippuen joko polvet maassa tai polvet ylhäällä. Marja ei nyt ihan päässy jyvälle heti.. :D
  2. Takareisiliike. Kaveri tukee sua nilkoista ettet karkaa. Ala-asennossa voit pukata vauhtia käsillä mutta pyri tekemään liike mahdollisimman pitkälle hanurilla ja takareiskoilla. 
  3. Karuselli, vatsalihaksille. Nauraminen tehostaa liikettä :D
  4. Kottikärrykävely jostain syystä unohtui sinne lapsuusvuosiin, vaikka on aivan tolkuttoman hyvä liike yläkropalle! 
  5. Istumaanousu ja videolta voit nähdä viikon treeneistä kipeät jumppakaksoset. 
  6. Reppuselkäkyykky. Marja väitti että mä en jaksa, mutta tuo höyhenenkevyt daami painaa paljon vähemmän mitä mä kyykkään rautojen kanssa. Ei se siltikään aina mee niinku Strömsöössä...... :D
  7. Kaveriprässi. Pakaroille, reisille ja naurulihaksille. 
Siitä sitten vaan soveltamaan! Toistojahan näissä saa tehdä niin paljon että varmasti tuntuu, liikkeestä riippuen 10-20 ja kierroksia 4-6. Osia voi vaihtaa jokaisella kierroksella, tai tehdä esim. yhden kierroksen jossa toinen tekee duunin, ja seuraavalla kierroksella on toisen vuoro. Jos ei nappaa tehdä kaikkia liikkeitä, tai jokin niistä tuntuu liian haastavalta, niin voitte kaverin kanssa ottaa näistä vaikka pari vinkkiä mukaan lenkkipolulle ja tehdä näitä lenkin ohessa tai salilla vaikka loppulämmittelyinä.


Me toivotetaan teille hyviä treenejä! Laittakaahan niitä juttutoiveita jatkossakin tulemaan, niin me koitetaan parhaamme mukaan niitä toteuttaa. Aivan mieletön kevät ollut tähän asti, ja huomattiin tänään että Facen puolella teitä on jo lähes 300 seuraajaa, mikä on aivan mahtavaa. Kiitos jokaiselle joka on mukana!

-Jumppakaksoset- 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti