tiistai 10. toukokuuta 2016

Uutta ripsialalla :)

Yumi-taivutuksen jälkeen oli aika selvää että otan ripsienpidennykset taas, on ne niin näyttävät ja helpot treenaavalle kun ei tartte meikkailla. Musta onkin tullut koko ajan laiskempi arkimeikkaaja, kun en näe mitään järkeä pyntätä naamaa, kun kohta kuitenkin hikoilee salilla ja sen jälkeen homma pitäis tehdä uusiksi. Ei riitä aika.

Mulla on ollu aiemmin klassiset, ja pari kertaa volyymit, joka kerta eri tekijän toimesta. Tällä kertaa ajelin tuttuun pinkkiin salonkiin Beauty Studio Lollipopin Millan hoiviin. Milla on käynyt vastikään Mega Volume koulutuksen, ja on nyt yksi neljästä henkilöstä jotka Suomessa megaa tekee. Milla tekee myös Russian Volumea, jossa on myös erilainen tekniikka tavallisiin eli Hollywood Volumeihin verrattuna. Russianissa viuhka on erilainen, ilmavampi ja pysyy paremmin auki huoltojen välissä. Megassa niitä kuituja tulee sitten taas puolet enemmän, ja myös siinä on omanlaisensa viuhka ja tekniikka. Lollipopin Facebookista löydät kuvia näistä eri versioista.

 Mulla oli Yumi-taivutuksen jäljiltä hieman sykkyrällä vielä muutama ripsi, joten sen mukaan piti nyt toimia sitten tällä kertaa. Huoltojen myötä näistä tulee sitten vieläkin tuuheammat <3 Milla teki mulle silmien ulkonurkkiin Megaa, ja loput Russiania. Aikaahan siihen meni, mutta oli se sen arvoista. Nää on aivan uskomattoman kevyet! Yleensä on pitänyt totutella muutama päivä ja ripset on tuntunu aika painavilta mutta näitä ei huomaa kyllä ollenkaan. Paitsi näön puolesta, onhan nää näyttävät :D Megassa muuten huoltovälikin saattaa venyä paljon pitemmäksi kuin perusvolumessa, koska ripsiä tulee niin paljon. Kuvia räpsittiin sitten illalla ystävän kanssa uudella puhelimella. Oon kovasti harkinnut kunnollisen kameran hankkimista, mutta edellinenkin järkkäri pölyttyi loppujen lopuksi kaapissa... toisaalta tän päivän kamerat on tuhat kertaa pienempiä ja helpompia käyttää. No, harkitaan vielä. Jos sä taas harkitset ripsipidennyksiä, niin otahan yhteys Ylivieskaan Beauty Studio Lollipoppiin, linkin nettisivuille löydät tuolta blogin sivupalkista. :)




-Sarppa-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti