perjantai 1. tammikuuta 2016

Lenkkeilijän paras kaveri! Arvontaa ja alekoodia. :)



Mulla on ilo esitellä teille maailman paras keksintö juoksua, lenkkeilyä, tai mitä tahansa liikuntaa harrastavalle kanssaeläjälle!

Lenkille tai mihin tahansa treeniin on tietysti mukavinta lähteä ilman mitään ylimääräisiä härveleitä, mutta useimmiten on pakko ottaa mukaan välttämättömimmät kuten puhelin ja avaimet, ja kaikki tietää miten ärsyttävää on kun ne sitten pomppii takin taskussa sitä enemmän mitä reippaammin askellat. Moniin muihin treeneihin ei tietenkään mitään takkia edes oteta, sitten on apuna hihatelinettä sun muuta härpäkettä. Ikävää vain, että edessä nekin on.

Valmiissa maailmassa tähänkin on onneksi keksitty ratkaisu joka on kyllä kaikessa yksinkertaisuudessaan nerokas!

Flipbelt 

 Flipbelt on siis hyvin istuva tuubivyö, joka on valmistettu  Micro-polysta ja lycrasta, eli samoista materiaaleista mitä käytetään treenivaatteissa, ja on näin siis todella kevyt käyttää. Se on todella joustava, pysyy hyvin paikoillaan ja pitää tavarat paikoillaan. Voit juosta, huhkia salilla, pyöräillä, tehdä vaikka kärrynpyöriä tai seistä päälläs, niin vyö ja tavarat siinä pysyy paikallaan. Voit laittaa siihen puhelimen, avaimet, lompakon, koiran kakkapussit (tyhjänä :D) jne.

Mä oon niin rakastunut omaani, että käytän sitä jopa töissä, kun työpaidan taskuihin ei mahdu kaikki tärkeät tavarat, ja sama ongelma tippuvien puhelinten suhteen on yhtä rasittavaa myös töissä. Vyö joustaa niin hyvin, että sinne mahtuu mun isokokoinen S6 ihan helposti, joskin allaolevassa kuvassa on esikoisen luuri.






Vöitä on saatavana useissa herkullisissa väreissä ja eri kokoja. Omani on XS ja se on just sopivan napakka mulle.Oon tuota käyttänyt nyt suunnilleen puolen vuoden ajan, ja täytyy sanoa että vankkaa tekoa näkyy olevan, kunto on edelleen täysin uutta vastaava eli ei oo venynyt eikä vanunut pilalle. Meinaankin hankkia nyt lähiaikoina toisen vyön ihan vaan työkäyttöön.




Oon todella innoissani yhteistyöstä tän loistavan tuotteen tiimoilta, ja saankin nyt uuden vuoden ja alkavien elämäntaparemonttien kunniaksi arpoa teidän ihanien lukijoiden kesken yhden (1) Flipbeltin, voittajan haluamassa värissä ja koossa. Arvontaan osallistuu kaikki tätä postausta kommentoineet, sekä kaikki Facebookissa meidän sivusta ja tästä postauksesta tykänneet lukijat! Arvonta päättyy 4.1.16 ja voittajalle ilmoitetaan henk.koht joten kannattaa jättää sähköpostiosoite kommenttikenttään.

Eikä siinä vielä kaikki... kaikista tammikuun aikana tehdyistä ostoksista saat -10% alennuksen alekoodilla elamaakunnossa
!!!

Flipbeltin verkkokauppaan pääset tästä. 

Sieltä nyt hakemaan motivaatiota lenkkipolulle! Kunnon välineillä ja vaatteilla sitä nimittäin varmasti löytyy. 

Toivotan kaikille blogin lukijoille oikein ihanaa uutta vuotta! Kiitos, että olet mukana. 

Sari  

*postaus on toteutettu yhteistyössä Flipbeltfinlandin kanssa.
 




14 kommenttia:

  1. Tästä saa niin lisäpoweria omaan treeniin kiitti tytöt :)

    VastaaPoista
  2. sähkäriosoite jäi äskeisestä kommentista pois. arja.keskitalo84@gmail.com

    VastaaPoista
  3. Kyllähän tämmönen tarvitaan jotta saa rauhassa- ilman sitä avaimien kilinää, treenailla toukokuun puolimaratoniin! :) riikka.rauti@gmail.com

    VastaaPoista
  4. Mukana soile_myllymaki@hotmail.com

    VastaaPoista
  5. Mukaan arvontaan! Marjo.keskitalo@gmail.com

    VastaaPoista
  6. Mukaan! Mun väri olisi hot pink!
    hamalainentm@gmail.com

    VastaaPoista
  7. Mukaan! Mun väri olisi hot pink!
    hamalainentm@gmail.com

    VastaaPoista
  8. Mukaan arvontaan!:) mapu_-95@windowslive.com

    VastaaPoista
  9. Mukaan arvontaan!:) mapu_-95@windowslive.com

    VastaaPoista
  10. Mukana arvonnassa, olisi hyödyllinen palkinto!
    marja-anneli@luukku.com

    VastaaPoista
  11. Olisi kyllä todella kätevä, eli ehdottomasti mukana arvonnassa! :)
    ameliarose211@gmail.com

    VastaaPoista
  12. Olisi kyllä todella kätevä, eli ehdottomasti mukana arvonnassa! :)
    ameliarose211@gmail.com

    VastaaPoista
  13. Mukaan arvontaan!
    siinatar@gmail.com

    VastaaPoista
  14. Mukaan arvontaan!
    siinatar@gmail.com

    VastaaPoista